A future body

szalonról

future body

rólam

Mindig is igyekeztem formában maradni az élménydús hétköznap délutánok és a napi munka mellett. Diétáztam, futottam, de egyik sem hozott gyors és tartós fogyást, nem beszélve arról, hogy az edzőterembe járással együtt rengeteg időmbe került.

Egyik külföldi utazásom során találkoztam az Infrashape Horizontallal, ami gyors és tartós fogyást ígért, és látványos eredményt pár alkalom után.
 
Először kétkedtem, nem akartam kipróbálni, mert túl jónak tűnt, hogy elhiggyem. Szerencsére egy pár hétig voltam úton, és végül a kíváncsiságom nem hagyott, és kipróbáltam..
 
Úgy örülök, hogy végül lementem az első edzésre! Rendesen megizzasztott, és rögtön beleszerettem a kényelmes gépbe, az elegáns környezetbe, az Infrashape élménybe, és hogy edzésenként 1000-1300 kalóriát is elégettem. Pár alkalom után feszesebb és simább lett a combom, fittebb lettem, és boldog a bőrömben!
 
Ezért is hoztam haza az Infrashape Horizontalt, mert első kézből volt szerencsém megtapasztalni a jótékony hatásait, és külön örülök, hogy így már te is ki tudod próbálni, hogy mekkora élmény és eredmény az Infrashape Horizontallal fogyni. Ne érd be a narancsbőrrel és a felesleggel, vagy az edzőtermek zsúfoltságával.
 
Pár alkalom után látni fogod, hogy eltűnik a narancsbőr, és a barátnők kíváncsi kérdéseikvel tudod nyugtázni a fogyás eredményét

egészség

Méregtelenítés és immunrendszer erősítés egy edzésben. Jobb lesz a  közérzeted és teli leszel energiával!

alakformálás

Feszesebb, sima bőr és tónusosabb izomzat. A narancsbőrt és a stíráktól is megszabadulhatsz.

fogyás

Vonzóbb külső és egészségesebb belső! Az Infrashape edzéssel formába hozhatod magad!

A szalon

képekben

A szalonban intim környezetben, kényelmesen tudsz edzeni, napjaink egyik legjobb alakformáló gépén, az Infrashape Horizontálon.

Nem kell várnod a gépekre, mint a hagyományos edzőtermekben, és csendben, vagy olyan zenével amivel te szeretnél edzhetsz.

Kikapcsolódhatsz a Multivision rendszerrel edzés közben, amin a kedvenc YouTube videóidat nézheted, vagy virtuálisan tekerhetsz a legszebb nagyvárosok utcáin.

fogyj élvezettel

alakformáló szalon

maradjunk kapcsolatban